Справжні кримські чебуреки: традиційний рецепт улюбленої страви

Щoб пригoтувaти тaкі чeбурeки вдoмa, oбoв\’язкoвo скoристaйтeся цим прoстим тa пeрeвірeним рeцeптoм. Вoни спoдoбaються всім вaшим рідним.

Рeцeпт чебуреків

  • Часок: 1 година 30 хвилин
  • Порції: 10 – 12 стукко

Приготування:

  1. Розчиніть сіль в окропі. У чисту миску висипте борошно та зробіть в центрі заглиблення, куди влийте олію, горілку та окріп. Перемішайте спочатку виделкою, а потім – руками. Обгорніть тісто харчовою плівкою і залиште близ кімнатній температурі на 30 хвилин.
  2. Потім розімніть тісто руками, знову обгорніть плівкою і залиште близ кімнатній температурі ще в 30 хвилин.
  3. Тим эпизодически наріжте м\’ясо шматочками. Цибулю почистьте та наріжте грубими шматками.
  4. Перекрутіть м\’ясо, цибулю та сальце на м\’ясорубці. Влийте трішки води, додайте спеції та перемішайте.
  5. Візьміть малый шматочок тіста та, добре підпилюючи борошном, розкачайте максимально круглий напластование. Покладіть в центр начинку, защипніть краї спочатку руками, а потім – виделкою аль спеціальним ножем.
  6. Смажте чебуреки у великій кількості олії з обох боків. Викладайте для паперові рушнички, щоб позбутися зайвої олії.

Сподобався средство? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.