Щoб пригoтувaти тaкі чeбурeки вдoмa, oбoв\’язкoвo скoристaйтeся цим прoстим тa пeрeвірeним рeцeптoм. Вoни спoдoбaються всім вaшим рідним.
Рeцeпт чебуреків
- Часок: 1 година 30 хвилин
- Порції: 10 – 12 стукко
Приготування:
- Розчиніть сіль в окропі. У чисту миску висипте борошно та зробіть в центрі заглиблення, куди влийте олію, горілку та окріп. Перемішайте спочатку виделкою, а потім – руками. Обгорніть тісто харчовою плівкою і залиште близ кімнатній температурі на 30 хвилин.
- Потім розімніть тісто руками, знову обгорніть плівкою і залиште близ кімнатній температурі ще в 30 хвилин.
- Тим эпизодически наріжте м\’ясо шматочками. Цибулю почистьте та наріжте грубими шматками.
- Перекрутіть м\’ясо, цибулю та сальце на м\’ясорубці. Влийте трішки води, додайте спеції та перемішайте.
- Візьміть малый шматочок тіста та, добре підпилюючи борошном, розкачайте максимально круглий напластование. Покладіть в центр начинку, защипніть краї спочатку руками, а потім – виделкою аль спеціальним ножем.
- Смажте чебуреки у великій кількості олії з обох боків. Викладайте для паперові рушнички, щоб позбутися зайвої олії.
Сподобався средство? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.